Skip to content

Medical Writing

Kliniske ansøgninger til Medicinrådet – indledende såvel som endelige – kræver kendskab til market access, medicinsk forståelse og fordybelse, grundighed og struktur.

Jeg har gennem de sidste år opnået solid erfaring med at skrive ansøgninger til Medicinrådet, og har gentagne gange oplevet, at kunderne vender tilbage, når en ny ansøgningsproces skal igang.

Jeg tilbyder en systematisk gennemgang af den faglige litteratur på et givent område?  

 

Formidling til myndigheder, råd og fonde kalder på den rette kombination af bredde og dybde, forklaring og fagsprog, idet modtageren har en faglig baggrund, men sjældent er ekspert i det aktuelle område.

En god tekst i denne kategori overbeviser uden at overdrive og er interessant uden at være useriøs. Samtidig efterkommes alle krav om form, struktur og indhold.

Eksempler er tilskudsansøgninger til Lægemiddelstyrelsen, større fondsansøgninger og rapporter.

Kommunikation til fagfolk og specialister kræver indsigt og forståelse. Det skinner hurtigt igennem, hvis skribenten ikke er inde i stoffet. Hos Bay Writing sikrer en solid sundhedsvidenskabelig baggrund formidling i øjenhøjde, også når øjnene sidder højt.

Eksempler er Advisory Board mødereferater, videnskabelige artikler og tekster på faglige selskabers websites.

Det er rart at få en god forklaring. En forklaring, der ikke stiller krav til særlig baggrundsviden. Hvad er inflammatoriske tarmsygdomme? Hvorfor skal jeg tage min medicin, når jeg ikke har symptomer? Og hvordan renser nyrerne egentlig blodet? 

Kombinationen af sundhedsfaglig indsigt og journalistisk erfaring sikrer en forklaring, der forenkler uden at forsimple.

Eksempler er informationsmateriale til patienter og pårørende, lægmandsresumeer, fondsansøgninger til mindre fonde, kronikker og debatindlæg.